Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβανίδα Βουλευτής: Ο Έντι Ράμα εξυπηρετεί συμφέροντα στη Χειμάρρα

Αλβανίδα Βουλευτής: Ο Έντι Ράμα εξυπηρετεί συμφέροντα στη Χειμάρρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή κριτική στον Έντι Ράμα για τα όσα συμβαίνουν στη Χειμάρρα άσκησε η Αλβανίδα βουλευτής, Ναντά Μετσοράπαϊ, του Δημοκρατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης.

Η βουλευτής Αυλώνας, σε άρθρο της που δημοσιεύτηκε στην αλβανική εφημερίδα “Πανόραμα”, αναφέρει ότι αυτό που η ίδια θα περίμενε να δει είναι τον Έντι Ράμα να διαβουλεύεται με τους Χειμμαριώτες ως πρωθυπουργός και όχι ως επιχειρηματίας ή αρχιτέκτονας.

Ο τρόπος αντίδρασης του Έντι Ράμα, συνεχίζει η βουλευτής, δημιουργεί υποψίες ότι έχει συμφέροντα στη Χειμάρρα και όλο αυτό δεν είναι καθόλου θέμα πατριωτισμού.

Η ίδια μάλιστα παραθέτει μια λίστα από τα συμφέροντα που κρίνει ότι προσπαθεί να εξυπηρετήσει ο Ράμα προκαλώντας ένταση στη Χειμάρρα.

Αρχικά είναι τα πολιτικά συμφέροντα. Με τις φασαρίες στη Χειμάρρα θέλει να καλύψει τη ντροπή στα Τίρανα και την Αυλώνα με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Ταχίρι που φέρεται να εμπλέκεται στο καρτέλ ναρκωτικών των συγγενών του Χαμπίλαϊ.

Επιθυμεί να καλύψει το γεγονός ότι δεν υπήρξαν διαβουλεύσεις με τους Χειμαρριώτες για το πολεοδομικό σχέδιο.

Θέλει να καλύψει το γεγονός ότι το σχέδιο της Χειμάρρας έχει εμφανείς νομικές ελλείψεις, οι οποίες αναφέρθηκαν και από εμπειρογνώμονες του Συνηγόρου του Πολίτη.

Καλύπτει το γεγονός ότι κατεδαφίζει μεσάνυχτα τα σπίτια των απλών κατοίκων για να κατασκευάσει σε αυτή την περιοχή συγκροτήματα φίλων του.

Προσπαθεί να καλύψει εντέχνως την παραπλάνηση που οι υπουργοί του, Γκικνούρι και Κουμπάρο, έκαναν σε βάρος των κατοίκων της περιοχής.

Θέλει να καλύψει τη βασική αιτία διαμαρτυρίας των Χειμαρριωτών. Εκείνοι ζητούν τίτλους ιδιοκτησίας ώστε να μπορούν να διαπραγματευτούν ως ίσοι ενώπιον του Νόμου, με την κυβέρνηση ή τον ιδιώτη.

Η Αλβανίδα βουλευτής επισημαίνει στο άρθρο της ότι αυτοί είναι οι λόγοι που αυτές τις μέρες η Χειμάρρα βράζει και θα εξακολουθεί να βράζει, μέχρι να πάρει αυτό που της αξίζει και όχι αυτό που λέει ο Έντι Ράμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη η Ελλάδα – Στη δεκάδα στον πληθωρισμό τροφίμων

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr