ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμιστές, Λίβανος, Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, Τζιχαντιστές, Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ (HTS),


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο στρατός του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του συνέλαβαν τον γνωστό τζιχαντιστή αρχιτρομοκράτη Μουσταφά Αλ Χουτζαΐρι στη βορειοανατολική λιβανέζικη πόλη Αρσάλ που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Συρία.
Γνωστός και ως Αμπού Τακίγια, ο Αλ Χουτζαΐρι είναι στενός συνεργάτης του συριακού παρακλαδιού της Αλ Κάιντα, της Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ (πρώην Αλ Νούσρα) – Ταχρίρ Αλ Σαμ και ήταν από εκείνους που βοήθησαν τους τζιχαντιστές να πιάσουν αιχμαλώτους 30 Λιβανέζους στρατιώτες και αστυνομικούς κατά την επιδρομή τους το 2014 στην πόλη Αρσάλ.
Η σύλληψη του αρχιτζιχαντιστή έγινε στα πλαίσια μεγάλης επιχείρισης που πραγματοποιεί ο λιβανέζικος στρατός για την εξάρθρωση πυρήνων τζιχαντιστών σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα, ο λιβανέζικος στρατός συνέλαβε και άλλους τρομοκράτες μαζί με τον Αλ Χουτζαΐρι.























































