Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη: 22χρονος στρατιωτικός βίασε και έπνιξε με καλώδιο την 9 μηνών κόρη του

Φρίκη: 22χρονος στρατιωτικός βίασε και έπνιξε με καλώδιο την 9 μηνών κόρη του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 22χρονος πα-τέρας, ο Christopher Conway κατηγορείται ότι βίασε και μετά σκότωσε την μόλις 9 μηνών κόρη του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail o νεαρός στρατιωτικός φέρεται να βίασε το ένα από τα δίδυμα κοριτσάκια που απέκτησε με την επί τρία χρόνια σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 22χρονος βίασε το μωρό και αργότερα έσφιξε ένα καλώδιο στο λαιμό του με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να πεθάνει από ασφυξία. Μετά από τηλεφώνημα έφθασε στο σπίτι ασθενοφόρο και το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο νεαρός που διέπραξε το απεχθές έγκλημα βρίσκεται υπό κράτηση. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν 3 χρόνια και απέκτησαν δίδυμα κοριτσάκια τον περασμένο Φεβρουάριο, έβγαζε συχνά φωτογραφίες στο facebook όπου έδειχναν ότι είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρδίτσα: Άγνωστος ή άγνωστοι βίασαν 3 μηνών θηλυκό κουτάβι

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»

Πετρούπολη: 31χρονος Αιγύπτιος αποπειράθηκε να βιάσει και να ληστέψει 13χρονη

Φρίκη στη Μεσσαρά: Γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά τις δύο κόρες τους 15 και 22 χρονών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr