ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φόβοι για ναυτικό δυστύχημα, καθώς εδώ και 48 ώρες το κέντρο επιχειρήσεων του πολεμικού ναυτικού της Αργεντινής έχει χάσει κάθε επικοινωνία με το υποβρύχιο «San Juan», στο οποίο επιβαίνουν 44 άτομα πλήρωμα.
Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ το τελευταίο στίγμα του υποβρυχίου δόθηκε ανοιχτά των νότιων ακτών της χώρας, ενώ επέστρεφε από αποστολή ρουτίνας στην Ουσουάια, κοντά στο νοτιότερο άκρο της Νότιας Αμερικής, περίπου 400 χιλιόμετρα νότια του Μπουένος Άιρες.
Την Τετάρτη το πρωί ήταν η τελευταία επικοινωνία του υποβρυχίου με τις Αρχές, ενώ σύμφωνα με το πολεμικό ναυτικό της Αργεντινής καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να αποκατασταθεί η επικοινωνία.
«Δεν είναι ότι το χάσαμε, γιατί για να είναι χαμένο, πρέπει να το ψάξεις και να μην το βρεις», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του πολεμικού ναυτικού της χώρας, Ενρίκε Μπάλμπι.
«Προσευχόμαστε στον Θεό και ζητάμε τη βοήθεια όλων των συμπολιτών μας να προσευχηθούν ότι θα συνεχίσουν το ταξίδι τους και θα βρεθούν», είπε ο Κλαούντιο Ροντρίγκεζ, αδελφός μέλους του πληρώματος και πρόσθεσε: «Υπάρχει αισιοδοξία ότι πρόκειται μόνο για απώλεια επικοινωνίας».























































