ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση: Πέφτει κι' άλλο η ΝΔ - Ανεβαίνει ο Τσίπρας - Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά
Ο... ουκρανικός λόγος της επιλογής Πιερρακάκη για πρόεδρος του Eurogroup
Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
«Βόμβα» Ζελένσκι για δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας
Ληστεία-θρίλερ στη Βοιωτία: Ανατίναξαν ΑΤΜ και εξαφανίστηκαν με τα χρήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αποφασισμένος να ανεβάσει το «θερμόμετρο» της έντασης στην κορεατική κρίση στα ύψη εμφανίζεται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, γνωστοποιώντας την πρόθεσή του να χαρακτηρίσει τη Βόρεια Κορέα και το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ, είναι «κρατικός σπόνσορας τρομοκρατίας».
Σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές, η κίνηση στην οποία θα προβεί ο Ντόναλντ Τραμπ, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την παγιοποίηση μίας επιθετικής πολιτικής, η οποία δεν αποκλείεται να έχει ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα μίας πολεμικής σύρραξης στην κορεατική χερσόνησο.
Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν ήδη διάφορα σενάρια που αφορούν τις προθέσεις του Αμερθικανού προέδρου για την πραγματοποίηση ενός πυρηνικού χτυπήματος.
Τόσο ο αρμόδιος επικεφαλής στη στρατιωτική ηγεσία, όσο και μέλη του Κογκρέσου, προειδοποίησαν τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο ότι θα αντισταθούν σε μία τέτοια εντολή, πολύ δε περισσότερο αν δεν ακολουθηθεί η πολύ συγκεκριμένη διαδικασία και κριθεί «παράνομη».
Η Βόρεια Κορέα εξακολουθεί την υλοποίηση του πυρηνικού της προγράμματος, με τον ηγέτη της Πιονγκγιάνγκ, Κιμ Γιονγκ Ουν, να «επιστρατεύει» ως επιχείρημα, την άμυνα της χώρας του από την απειλή της Ουάσιγκτον.






















































