ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμιστές, Μίλος Ζέμαν, Μπασάρ αλ Άσαντ, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τσεχία,


















































Τρομοκρατημένοι οι τζάμπα μάγκες νεο-οθωμανοί της Άγκυρας - Παραλήρημα Γκιουλέρ για τους Patriot σε ελληνικό νησί
Τραμπ σε Ιράν: Παραδοθείτε ή θα πεθάνετε - Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει δημοκρατικό κράτος
Αδικαιολόγητη η επίθεση στο Ιράν λένε οι Γερμανοί
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Ο Νίκος Δένδιας με Patriot και F-16 προστατεύει τη Βουλγαρία - Οι Βούλγαροι το ζήτησαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων βρίσκεται το 98% της επικράτειας της Συρίας, ενώ οι εστίες αντίστασης των τρομοκρατών εξαλείφονται γρήγορα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την έναρξη της συνάντησης που είχε στο Σότσι με τον πρόεδρο της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν.
Ο Τσέχος πρόεδρος στη αρχή της συνάντησης, αναφερόμενος στις συνομιλίες που είχε ο πρόεδρος Πούτιν με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ και απευθυνόμενος προς τον Ρώσο ομόλογο του είπε στα ρωσικά : «Νικήσατε στην Συρία. Εκείνος (ο Άσαντ) ελέγχει πρακτικά όλη την επικράτεια της Συρίας, με εξαίρεση μερικά μικρά τμήματα.. Λοιπόν σε τελική ανάλυση, είναι ένας δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος».
Ο Ρώσος πρόεδρος τότε ανταπάντησε λέγοντας : «Έχετε δίκιο, πράγματι υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων, ήδη σήμερα βρίσκεται το 98% των εδαφών, οι εστίες αντίστασης υπάρχουν ακόμη, αλλά γρήγορα εξαλείφονται από τα πλήγμα που καταφέρουν οι αεροδιαστημικές μας δυνάμεις και οι δυνάμεις των Σύρων συμμάχων μας».
Ο Πούτιν κατά την διάρκεια των συνομιλιών, υποσχέθηκε να ενημερώσει τον Τσέχο ομόλογο του αναλυτικά για τις συνομιλίες που είχε με τον Άσαντ.























































