ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόστιμο ύψους 26.000 ευρώ επιβλήθηκε σε μία 22χρονη Νορβηγίδα η οποία οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, αν και σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, η νεαρή φοιτήτρια θα μπορούσε να τιμωρηθεί ακόμη πιο αυστηρά λόγω της οικονομικής της κατάστασης.
Όπως προβλέπει η νομοθεσία της Νορβηγίας, το ύψος του προστίμου για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, είναι ανάλογο με το εισόδημα του οδηγού.
Δεδομένου ότι η 22χρονη Καταρίνα Άντρεσεν θεωρείται μία από τις πλουσιότερες γυναίκες της Νορβηγίας, με την περιουσία της να ξεπερνά το ένα δισ. ευρώ σύμφωνα με εκτίμηση του περιοδικού Forbes, οι αρχές της χώρας της επέβαλαν πρόστιμο 26.000 ευρώ (250.000 κορόνες Νορβηγίας), απαγορεύοντάς της παράλληλα την οδήγηση για 13 μήνες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Finansavisen και όπως αναφέρει το Associated Press, η 22χρονη μάλλον τιμωρήθηκε με επιείκεια, καθώς θα μπορούσε να της επιβληθεί πρόστιμο ύψους 4,2 εκατ. ευρώ, εφόσον η ποινή βασιζόταν στα περιουσιακά της στοιχεία και όχι στο εισόδημά της, το οποίο δεν είναι σταθερό.
Το δικαστήριο του Όσλο που επιδίκασε τη συγκεκριμένη υπόθεση, έλαβε υπ’ όψιν του την εκτιμώμενη περιουσία της 22χρονης, η οποία είναι κάτοχος μεριδίου 42% σε εταιρεία επενδύσεων που ίδρυσε ο πατέρας της.























































