ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πρόσφυγες, Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ,


















































Προθυμία του Καζακστάν να δεχθεί το πυρηνικό απόθεμα του Ιράν
«Αγγούρια της θάλασσας»: Ο «κρυμμένος θησαυρός» του ελληνικού βυθού
Ο Νίκος Δένδιας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ Γλέζο και Σάντα που κατέβασαν τη σβάστικα από την Ακρόπολη
«Καμία διαπραγμάτευση για το πυρηνικό ζήτημα»: Το Ιράν αντικρούει τον Τραμπ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των όρων της συμφωνίας
Ο Μαρ Παύλος Γ' Νόνα αναλαμβάνει καθήκοντα Πατριάρχη της Χαλδαϊκής Εκκλησίας στο Ιράκ και τον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την κατεπείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση των μεταναστών που βρίσκονται στη Λιβύη ζήτησε η Γαλλία, προειδοποιώντας ότι θα επιδιώξει να επιβληθούν κυρώσεις στη χώρα αυτή αν οι λιβυκές αρχές δεν αναλάβουν δράση για να σταματήσει η κακομεταχείριση χιλιάδων ανθρώπων.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν είπε ότι θέλει από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες να δώσουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με το δουλεμπόριο μεταναστών στη Λιβύη. “Ως μόνιμο μέλος του ΣΑ του ΟΗΕ έχουμε τη δυνατότητα να συγκαλέσουμε έκτακτη σύσκεψη και το κάνουμε”.
“Οι λιβυκές αρχές, που ενημερώθηκαν πολλές φορές, ακόμη και από εμένα επειδή βρέθηκα εκεί τον Σεπτέμβριο, αποφάσισαν να ξεκινήσουν έρευνα για τα γεγονότα”, είπε ο Γάλλος υπουργός. “Θέλουμε να προχωρήσει γρήγορα (η έρευνα) και αν το δικαστικό σύστημα της Λιβύης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στη διαδικασία αυτή, τότε να επιβάλουμε διεθνείς κυρώσεις” πρόσθεσε, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στο γαλλικό κοινοβούλιο.























































