ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Τρία νέα είδη ψαριών πιθανό να μεταναστεύσουν από την Ερυθρά Θάλασσα στη Μεσόγειο Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tο ποσό ρεκόρ των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ θα διατεθεί, όπως γράφει η ρωσική οικονομική εφημερίδα Vedomosti, για την κάλυψη υποχρεώσεων του μεγαλύτερου επενδυτικού προγράμματος στην ιστορία του ρωσικού πετρελαϊκού κολοσσού Gazprom.
Το εν λόγω επενδυτικό πρόγραμμα για το 2018 ενέκρινε την Πέμπτη η διεύθυνση της Gazprom, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία. Το ένα τρίτο του επενδυτικού προγράμματος θα χρηματοδοτηθεί μέσω εξωτερικού δανεισμού που θα φθάσει τα 416,97 δισεκατομμύρια ρούβλια (7 δισεκατομμύρια ευρώ, με βάση την ισοτιμία της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας που ίσχυε την Πέμπτη).
Το σχέδιο χρηματοδότησης του επενδυτικού προγράμματος προσβλέπει να καλύψει τις υποχρεώσεις της Gazprom χωρίς έλλειμμα, αναφέρεται στη ανακοίνωση, όπου αναφέρεται επίσης ότι το πρόγραμμα πρέπει να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.























































