ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Gazprom θα προσφύγει σε εξωτερικό δανεισμό μαμούθ για χρηματοδότηση των επενδύσεων

Η Gazprom θα προσφύγει σε εξωτερικό δανεισμό μαμούθ για χρηματοδότηση των επενδύσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Gazprom, Ενέργεια, Ρωσία,

Tο ποσό ρεκόρ των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ θα διατεθεί, όπως γράφει η ρωσική οικονομική εφημερίδα Vedomosti, για την κάλυψη υποχρεώσεων του μεγαλύτερου επενδυτικού προγράμματος στην ιστορία του ρωσικού πετρελαϊκού κολοσσού Gazprom.

Το εν λόγω επενδυτικό πρόγραμμα για το 2018 ενέκρινε την Πέμπτη η διεύθυνση της Gazprom, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία. Το ένα τρίτο του επενδυτικού προγράμματος θα χρηματοδοτηθεί μέσω εξωτερικού δανεισμού που θα φθάσει τα 416,97 δισεκατομμύρια ρούβλια (7 δισεκατομμύρια ευρώ, με βάση την ισοτιμία της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας που ίσχυε την Πέμπτη).

Το σχέδιο χρηματοδότησης του επενδυτικού προγράμματος προσβλέπει να καλύψει τις υποχρεώσεις της Gazprom χωρίς έλλειμμα, αναφέρεται στη ανακοίνωση, όπου αναφέρεται επίσης ότι το πρόγραμμα πρέπει να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του

Ουκρανία: 6 νεκροί και 91 τραυματίες από ρωσική επίθεση σε εμπορικό κέντρο στη γενέτειρα του Ζελένσκι (βίντεο)

Ηλεκτροσόκ στις τιμές ρεύματος: Άλμα 68% σε μία εβδομάδα στην χονδρεμπορική

Νέο πλαίσιο για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές στην ηλεκτρική ενέργεια

Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά ευρωπαϊκές κυρώσεις στην Τουρκία: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη καλείται επιτέλους να αντιδράσει δυναμικά»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr