ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αστυνομία του Παρισιού έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για έναν άστεγο άντρα που βρήκε ανοιχτή μια πόρτα στο αεροδρόμιο «Σαρλ ντε Γκολ», βούτηξε δυο σάκους με μετρητό και το έσκασε ανενόχλητος, απολαμβάνοντας λεία 300.000 ευρώ.
Ο άντρας καραδοκούσε έξω από την πόρτα, πίσω από την οποία έχει τα γραφεία της ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος, και είδε κάποια στιγμή πως ήταν ξεκλείδωτη και αφύλακτη.
Μπήκε λοιπόν σαν κύριος, πήρε δυο σάκους με μετρητό και έφυγε ανενόχλητος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου δήλωσε στη «Le Parisien» ότι ο άστεγος «εκμεταλλεύτηκε έναν συνδυασμό καταστάσεων για να βάλει στο χέρι ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δώρο».
Τον συνέλαβε όμως το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αν και η αστυνομία δήλωσε πως δεν έχει κάτι ουσιαστικό στα χέρια της.























































