ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αστυνομία του Παρισιού έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για έναν άστεγο άντρα που βρήκε ανοιχτή μια πόρτα στο αεροδρόμιο «Σαρλ ντε Γκολ», βούτηξε δυο σάκους με μετρητό και το έσκασε ανενόχλητος, απολαμβάνοντας λεία 300.000 ευρώ.
Ο άντρας καραδοκούσε έξω από την πόρτα, πίσω από την οποία έχει τα γραφεία της ένα ανταλλακτήριο συναλλάγματος, και είδε κάποια στιγμή πως ήταν ξεκλείδωτη και αφύλακτη.
Μπήκε λοιπόν σαν κύριος, πήρε δυο σάκους με μετρητό και έφυγε ανενόχλητος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου δήλωσε στη «Le Parisien» ότι ο άστεγος «εκμεταλλεύτηκε έναν συνδυασμό καταστάσεων για να βάλει στο χέρι ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δώρο».
Τον συνέλαβε όμως το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, αν και η αστυνομία δήλωσε πως δεν έχει κάτι ουσιαστικό στα χέρια της.






















































