ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Αυστρία, Κόμμα των Ελευθέρων, Σεμπάστιαν Κουρτς, Χάιντς Κρίστιαν Στράχε,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού κατέληξαν την Παρασκευή το Κεντροδεξιό Αυστριακό Λαϊκό Κόμμα του εντολοδόχου καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς και στο Ακροδεξιό Κόμμα Ελευθερίας Αυστρίας του Χάιντς Κρίστιαν Στράχε.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Κουρτς ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας.
«Μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι επιτεύχθηκε μια συμφωνία τιρκουάζ – μπλε χρώματος» σημείωσε, αναφερόμενος στα χρώματα των δύο κομμάτων.
Η συμφωνία, στον απόηχο των βουλευτικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου, έχει ως αποτέλεσμα το Κόμμα των Ελευθέρων να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία.
Δεξιά και ακροδεξιά πήραν την κυβέρνηση στην Αυστρία επενδύοντας στη αντιμεταναστευτική και αντιπροσφυγική ρητορική. Τα «ανοιχτά σύνορα» των φιλελεύθερων και των δικαιωματιστών στρώνουν τον δρόμο στην ακροδεξιά παλινόρθωση σε όλη την Ευρώπη.























































