ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επιθυμία του να εμπλακεί σε διάλογο με την Αυστρία, γνωστοποίησε τη Δευτέρα το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας. Έναν διάλογο ο οποίος θα βασίζεται στις ευρωπαϊκές αξίες, αφού το ευρωσκεπτικιστικό εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων εισήλθε στην κυβέρνηση συνασπισμού.
Η νέα αυστριακή κυβέρνηση που σχηματίστηκε με τη συμμετοχή του δεξιού Λαϊκού Κόμματος (OVP) και του ακροδεξιού Κόμματος των Ελευθέρων (FPO) ορκίστηκε σήμερα και η Αυστρία έγινε η πρώτη δυτική ευρωπαϊκή χώρα με έναν ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Ερωτηθείς εάν ανησυχεί σχετικά με τη συνεργασία με έναν υπουργό Εξωτερικών ή τις υπηρεσίες ασφαλείας που υπόκεινται στον έλεγχο ακροδεξιών υπουργών, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντρ Ζιορζινί επιχείρησε να αποφύγει να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα.
«Η Γαλλία συγχαίρει τον κ. Σεμπάστιαν Κουρτς. Ο νέος καγκελάριος έχει, σε πολλές περιπτώσεις, επιβεβαιώσει την προσήλωσή του στις ευρωπαϊκές αξίες και στο ευρωπαϊκό σχέδιο, το οποίο λαμβάνεται υπόψη από το κυβερνητικό του πρόγραμμα» τόνισε ο Ζιορζινί. «Υπό αυτό το πνεύμα θέλουμε να δεσμευτούμε σε διάλογο με την κυβέρνησή του».
«Τρεις ακροδεξιοί υπουργοί σε νευραλγικές θέσεις στην Αυστρία. Τι περιμένουν οι Ευρωπαίοι Δημοκράτες προκειμένου να αντιδράσουν;» τόνισε ωστόσο από την πλευρά του ο σοσιαλιστής πρώην πρωθυπουργός Ζαν Μαρκ Ερό στο Twitter.























































