Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ψήνεται” συνάντηση Τραμπ-Πούτιν; – Τι λέει η Μόσχα

“Ψήνεται” συνάντηση Τραμπ-Πούτιν; – Τι λέει η Μόσχα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ημερομηνίες για μια νέα συνάντηση μεταξύ των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχουν συζητηθεί ακόμη, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

“Η ημερομηνία για τη διεξαγωγή της επόμενης προσωπικής συνάντησης δεν έχει συζητηθεί”, είπε ο Λαβρόφ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας υπενθύμισε ότι οι δύο ηγέτες είχαν συνομιλίες στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ένωσης Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στην πόλη Ντα Νανγκ του Βιετνάμ, κατά τη διάρκεια των οποίων προέβησαν σε μια καθοριστικής σημασίας κοινή δήλωση γα τη Συρία.

Μόσχα: Συχνές οι τηλεφωνικές επικοινωνίες

Μετά τη συνάντηση αυτή, Πούτιν και Τραμπ συνομίλησαν τηλεφωνικά τρεις φορές, στις 21 Νοεμβρίου, στις 14 Δεκεμβρίου και στις 17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον υπουργό.

Ο Λαβρόφ επισήμανε ότι οι επαφές μεταξύ των δύο προέδρων έγιναν πολύ συχνές τον τελευταίο καιρό και δεν περιορίστηκαν σε “ένα και μόνο θέμα” αλλά κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα διμερών και διεθνών θεμάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράν: Οι Ρώσοι εκκενώνουν το πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέρ

Ο Μακρόν είπε ότι ο Τραμπ αντιφάσκει διαρκώς με «υπερβολική φλυαρία» – «Μη ρεαλιστική» μία στρατιωτική επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ

Το Ιράν ξεκίνησε εκστρατεία μαζικής στρατολόγησης υπό την απειλή αμερικανικής χερσαίας εισβολής

7 εκατομμύρια Ιρανοί έτοιμοι για μάχη με ΗΠΑ και Ισραήλ, δηλώνει ο Καλιμπάφ

Σκοτώθηκε ανώτατος διοικητής ειδικής μονάδας των Φρουρών της Επανάστασης σε πλήγματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr