ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ
Θεσσαλονίκη: Αναζητούν τρεις αντιεξουσιαστές για την εμπρηστική επίθεση-δολοφονία
Συρία: Πολύνεκρη έκρηξη σε καφετέρια στο κέντρο της Δαμασκού 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ημερομηνίες για μια νέα συνάντηση μεταξύ των προέδρων της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχουν συζητηθεί ακόμη, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.
“Η ημερομηνία για τη διεξαγωγή της επόμενης προσωπικής συνάντησης δεν έχει συζητηθεί”, είπε ο Λαβρόφ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας υπενθύμισε ότι οι δύο ηγέτες είχαν συνομιλίες στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ένωσης Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στην πόλη Ντα Νανγκ του Βιετνάμ, κατά τη διάρκεια των οποίων προέβησαν σε μια καθοριστικής σημασίας κοινή δήλωση γα τη Συρία.
Μετά τη συνάντηση αυτή, Πούτιν και Τραμπ συνομίλησαν τηλεφωνικά τρεις φορές, στις 21 Νοεμβρίου, στις 14 Δεκεμβρίου και στις 17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον υπουργό.
Ο Λαβρόφ επισήμανε ότι οι επαφές μεταξύ των δύο προέδρων έγιναν πολύ συχνές τον τελευταίο καιρό και δεν περιορίστηκαν σε “ένα και μόνο θέμα” αλλά κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα διμερών και διεθνών θεμάτων.























































