ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η ... σκιά του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου προειδοποίησε την Χαμάς ενάντια σε κάθε είδους «κλιμάκωση», απειλώντας να καταφύγει σε «όλα τα μέσα» για να υπερασπιστεί τη χώρα.
Η προειδοποίηση Νετανιάχου έρχεται εν μέσω των σχεδόν καθημερινών διαδηλώσεων στα Παλαιστινιακά Εδάφη που πυροδότησε η απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.
Από την 6η Δεκεμβρίου, όποτε και ο Τραμπ ανακοίνωσε την απόφαση της Ουάσινγκτον από τις συγκρούσεις Παλαιστινίων με ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας, που ελέγχει η Χαμάς και στη Δυτική Όχθη έχουν σκοτωθεί 12 Παλαιστίνιοι.
«Δεν θα επιτρέψουμε, ούτε θα ανεχτούμε καμία κλιμάκωση από τη Χαμάς, ή από άλλα τρομοκρατικά στοιχεία ενάντια στο κράτος του Ισραήλ», δήλωσε ο Νετανιάχου σε μια τελετή σε μια αεροπορική βάση, σύμφωνα με το γραφείο του.
«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να υπερασπιστούμε την κυριαρχία μας και την ασφάλεια Ισραηλινών πολιτών», διεμήνυσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.























































