ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη ενός εποικοδομητικού διαλόγου με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ επισήμανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με την ευκαιρία των ευχών που απηύθυνε για το νέο έτος, ανακοίνωσε το Σάββατο το Κρεμλίνο.
«Ένας εποικοδομητικός ρωσο-αμερικανικός διάλογος είναι ιδιαίτερα απαραίτητος για να ενισχυθεί η στρατηγική σταθερότητα στον κόσμο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ρώσου προέδρου για τη νέα χρονιά που απευθύνεται προς τους ηγέτες του κόσμου.






















































