ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ταξίδι του Μάικ Πενς στη Μέση Ανατολή θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο, σύμφωνα με τον προσωπάρχη του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζάρεντ Έιγκεν, ο οποίος διέψευσε σχετικά δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για αναβολή της επίσκεψης.
Τη Δευτέρα, η εφημερίδα Times of Israel, επικαλούμενη εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, έγραψε ότι η επίσκεψη του Πενς στη Μέση Ανατολή αναβλήθηκε επ’ αόριστον.
Κατά το δημοσίευμα, το όνομα του Πενς δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των ξένων ηγετών που θα επισκεφθούν το Ισραήλ τον Ιανουάριο.
«Όπως έχουμε πει, ο Μ. Πενς θα ταξιδέψει στο Ισραήλ και την Αίγυπτο αργότερα αυτόν τον μήνα. Τα δημοσιεύματα περί του αντιθέτου είναι εσφαλμένα. Κυκλοφορεί ένα ψευδές δημοσίευμα περί μιας καθυστέρησης. Αυτό δεν αληθεύει», έγραψε ο Έιγκεν στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter τη Δευτέρα.
Ο Μάικ Πενς προγραμματίζεται να επισκεφθεί τη Μέση Ανατολή στα μέσα Ιανουαρίου.
Η επίσκεψη αρχικά σχεδιαζόταν να γίνει την 20η Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της ψηφοφορίας στην αμερικανική Γερουσία για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού κώδικα των ΗΠΑ.























































