ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Tουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Περού όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό ενώ κινείτο σε έναν αυτοκινητόδρομο και έπεσε σε μια χαράδρα 100 μέτρων, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το δυστύχημα συνέβη τις πρωινές ώρες στο οδικό τμήμα γνωστό και ως «η στροφή του διαβόλου», 45 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Λίμα και «τουλάχιστον 25 νεκροί και πέντε τραυματίες έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής», δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης ο αρχηγός της αστυνομίας, συνταγματάρχης Ντίνο Εσκουντέρο.
Οι αστυνομικές και οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν για να εντοπίσουν επιζώντες, αλλά πιστεύουμε ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί», πρόσθεσε.
Το λεωφορείο κατευθυνόταν από την Λίμα στην πόλη Χουάτσο, στο κεντρικό τμήμα της χώρας, και μετέφερε 53 επιβάτες.























































