ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας Δανός μετά την τραγική απόπειρα να ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας ανήμερα την Πρωτοχρονιά.
Ο άνδρας είχε την ιδέα να βάλει το μπουκάλι ανάμεσα στα πόδια του με αποτέλεσμα λόγω της πίεσης που άσκησε το μπουκάλι να σπάσει.
Ένα από τα κομμάτια έκοψε μια αρτηρία στο πόδι του προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία, σύμφωνα με την Daily Mail.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Κοπεγχάγης, όπου και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας, χωρίς όμως τα νέα από την κατάσταση της υγείας του να είναι καλά.
Συγκεκριμένα, οι γιατροί κατέστησαν αναγκαίο να μπει σε τεχνητό κώμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα είναι κρίσιμη.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Daily Mail, οι γιατροί κατά καιρούς προειδοποιούν για τραυματισμούς από σαμπάνιες έχοντας βέβαια περισσότερο στο νου τους εκτοξευμένους φελλούς και λιγότερο το ενδεχόμενο τραυματισμού από σπασμένα γυαλιά.























































