ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κινητά Τηλέφωνα, Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Oι εργαζόμενοι του Λευκού Οίκου, όπως και οι επισκέπτες, θα πρέπει να προσαρμοστούν: θα τους απαγορεύεται πλέον να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνά τους στη Δυτική Πτέρυγα, το νευραλγικό κέντρο της αμερικανικής κυβέρνησης.
“Η ασφάλεια και η προστασία των τεχνολογικών συστημάτων στον Λευκό Οίκο είναι μια προτεραιότητα της κυβέρνησης Τραμπ», δήλωσε η Σάρα Σάντερς, εκπρόσωπος του προέδρου, για να δικαιολογήσει την απόφαση αυτή, η οποία θα τεθεί σε ισχύ την ερχόμενη εβδομάδα.
Αφότου ανέβηκε στην εξουσία, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει πάψει να καταγγέλλει τις διαρροές στους κόλπους των ομάδων του.
Στη δηκτική ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα χθες Τετάρτη για να καταφερθεί εναντίον του πρώην συμβούλου του σε θέματα στρατηγικής Στιβ Μπάνον, ο Τραμπ εξέφραζε ιδιαίτερα τη λύπη του για το γεγονός ότι αυτός ο τελευταίος πέρασε χρόνο στον Λευκό Οίκο «διαρρέοντας ψευδείς πληροφορίες για να καταστεί σημαντικότερος απ’ ό,τι ήταν».
Ακόμη πιο διάσημη μετά την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, την West Wing, η «Δυτική Πτέρυγα» του Λευκού Οίκου φιλοξενεί το Οβάλ Γραφείο και τα γραφεία των στενών συμβούλων του προέδρου.























































