ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Απατεώνας ο Γουόλφ – «Αποκύημα φαντασίας» το βιβλίο του

Τραμπ: Απατεώνας ο Γουόλφ – «Αποκύημα φαντασίας» το βιβλίο του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Απατεώνα» αποκάλεσε ο Ντόναλντ Τραμπ, από το Καμπ Ντέιβιντ, όπου συναντήθηκε με ηγετικά στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, τον συγγραφέα του βιβλίου «Φωτιά και Οργή» Μάικλ Γουόλφ, σημειώνοντας ότι το σύγγραμμά του είναι «αποκύημα φαντασίας».

«Νομίζω ότι είναι ντροπή», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ και επανέλαβε ότι δεν έδωσε ποτέ στον Μ. Γουόλφ συνέντευξη για το βιβλίο, ενώ κατηγόρησε τον πρώην σύμβουλό του, Στιβ Μπάνον, τον οποίο αποκάλεσε «τσαπουτσούλη Στιβ», ότι εκείνος ήταν που έδωσε πρόσβαση στον συγγραφέα στον Λευκό Οίκο.

Ο Μάικλ Γουόλφ «δεν με γνωρίζει καθόλου και δεν μου πήρε ποτέ συνέντευξη» αφότου ανέλαβα καθήκοντα στον Λευκό Οίκο, τόνισε, λέγοντας ότι οι τρεις ώρες που διήρκησε η συνέντευξη, όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος συγγραφέας, δεν υπήρξαν ποτέ παρά μόνον στην «φαντασία του».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων στο Καμπ Ντέιβιντ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ διέψευσε εκ νέου τους ισχυρισμούς του Μ. Γουόλφ ότι ακόμα και πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του διατυπώνουν αμφιβολίες για τις ικανότητές του.

Σε αυτό το κλίμα, ο μεγιστάνας είπε ότι υπήρξε ένας «εξαίρετος μαθητής» και είχε «φοβερή επιτυχία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ

Οι ΗΠΑ αναζητούν έναν υποψήφιο για Γενικό Γραμματέα ικανό να μετασχηματίσει εκ θεμελίων τον ΟΗΕ

Ο Τζόσουα Χακ νέος επικεφαλής της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ

Μόσχα: Τις επόμενες ημέρες η υπογραφή της συμφωνίας Ρωσίας-ΗΠΑ για το ντίζελ

Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική νυχτερινή επίθεση – Οι Ρώσοι κατέρριψαν 902 ουκρανικά drones

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr