ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συναγερμό έχουν τεθεί γιατροί και νοσοκομεία στη Νότια Αφρική για έναν βιαστή με τραυματισμένο πέος.
Πρόκειται, όπως μεταδίδει το BBC, για έναν βιαστή τον οποίο μια έγκυος, θύμα του, δάγκωσε στο επίμαχο σημείο καθώς της επιτέθηκε μπροστά στο παιδί της.
Η γυναίκα δέχθηκε επίθεση όταν δύο άνδρες προσφέρθηκαν να τη μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους σε μία κλινική, όπου προσπαθούσε να φτάσει μαζί με το 5χρονο παιδί της.
Αντί για την κλινική όμως βρέθηκε σε απομακρυσμένη περιοχή και με την απειλή μαχαιριού έπεσε θύμα βιασμού.
Οι αρχές ελπίζουν το τραύμα που κατάφερε η γυναίκα στα γεννητικά όργανα του βιαστή της να είναι αυτό που θα τον «προδώσει» και θα τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.
«Απευθύνουμε έκκληση σε όλες τις μονάδες υγείας, εάν βρουν έναν άνδρα με τραυματισμένο πέος να επικοινωνήσουν μαζί μας» είναι το μήνυμα της αστυνομίας.
Όπως σημειώνει το βρετανικό δίκτυο, ο βιασμός και η σεξουαλική παρενόχληση παραμένουν μεγάλο πρόβλημα για τη Νότιο Αφρική.
Τη διετία 2016-2017 καταγγέλλονταν 109 βιασμοί την ημέρα, κατά μέσο όρο- συνολικά σχεδόν 40.000 περιστατικά.























































