ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Είσαι πόρνη του Πούτιν” είπε γυμνόστηθη Femen στον Τσέχο πρόεδρο (βίντεο)

“Είσαι πόρνη του Πούτιν” είπε γυμνόστηθη Femen στον Τσέχο πρόεδρο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιμέτωπος με μια γυμνόστηθη γυναίκα που του φώναζε προσβλητικά σχόλια βρέθηκε ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, όταν πήγε να ψηφίσει , κατά την πρώτη ημέρα των προεδρικών εκλογών.

Η γυναίκα βγήκε μέσα από το πλήθος των δημοσιογράφων που περίμεναν σε ένα εκλογικό κέντρο της Πράγας και στάθηκε μπροστά στον 73χρονο Ζέμαν που ετοιμαζόταν να παραδώσει την ταυτότητά του στην εφορευτική επιτροπή. Φωνάζοντας «Ζέμαν, πόρνη του Πούτιν», άνοιξε τα χέρια της επιδεικνύοντας το ίδιο σύνθημα, γραμμένο στο στήθος της.

Οι σωματοφύλακες του απερχόμενου, φιλορώσου και αντιμουσουλμάνου προέδρου, την έριξαν στο έδαφος και την ακινητοποίησαν.

Η φεμινιστική οργάνωση Femen που έχει οργανώσει και στο παρελθόν τέτοιες διαμαρτυρίες σε πολλές χώρες του κόσμου, ανακοίνωσε στον ιστότοπό της ότι η γυναίκα είναι Ουκρανή και ονομάζεται Αντζελίνα Ντιάς.

Ο Ζέμαν βγήκε από το εκλογικό τμήμα αλλά λίγο αργότερα επέστρεψε για να ψηφίσει. «Όπως βλέπετε, η ασφάλειά μου δουλεύει καλά, επειδή δεν με πλησίασε», είπε χαμογελαστός στους δημοσιογράφους.

Στις εκλογές αυτές ο Ζέμαν διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στην προεδρία. Βασικός αντίπαλός του είναι ο πρώην επικεφαλής της Ακαδημίας Επιστημών Γίρι Ντράχος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζελένσκι: Απειλεί με μπαράζ επιθέσεων με drones στον ρωσικό εναέριο χώρο

Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας – Κλείνει το ρωσικό προξενείο στη Βόννη

Κίνα και Ρωσία ενισχύουν τον άξονά τους: Το κοινό όραμα Πούτιν και Σι για μια νέα παγκόσμια τάξη

Μόντι σε Πούτιν: Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να τερματιστεί για το καλό της ανθρωπότητας

Economist: Ο Πούτιν στέλνει 400.000 νέους στρατιώτες στην Ουκρανία – Φοβάται για τη ζωή του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr