Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βρετανός Μπόλτον χώρισε την 25χρονη σύντροφό του που τα “έβαλε” με την Μαρκλ

Ο Βρετανός Μπόλτον χώρισε την 25χρονη σύντροφό του που τα “έβαλε” με την Μαρκλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άδοξο τέλος είχε η σχέση του ηγέτη του ευρωσκεπτιστικού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) Χένρι Μπόλτον με την 25χρονη σύντροφό του, Τζο Μάρνεϊ, μετά τη διαρροή των ρατσιστικών σχολίων που έκανε η τελευταία για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, τα μέλη του UKIP έθεσαν ένα τελεσίγραφο στον ηγέτη του, ξεκαθαρίζοντάς του ότι εάν δεν τερμάτιζε τη σχέση του με το ασυγκράτητο μοντέλο θα έπρεπε να υποβάλει την παραίτησή του.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Good Morning Britain σήμερα το πρωί, ο Μπόλτον ανακοίνωσε ότι από εχθές το βράδυ «η ρομαντική πλευρά της σχέσης του» με την 25χρονη «έχει τελειώσει» και τόνισε ότι «σε καμία περίπτωση» δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Στη συνέντευξή του, ο Μπόλτον επέκρινε τους εχθρούς του λέγοντας ότι «πέταξαν την πρώην ερωμένη του στα σκυλιά» προκειμένου να πλήξουν τον ίδιο.

Οι σημερινές εξελίξεις έρχονται στον απόηχο του σάλου που ξέσπασε χθές, εξαιτίας δημοσιεύματος της εφημερίδας Mail on Sunday που αποκάλυπτε ρατσιστικά μηνύματα SMS που η Μάρνεϊ είχε στείλει σ’ έναν φίλο.

Στα μηνύματα αυτά, η Μάρνεϊ, «γκρινιάζει» για το γεγονός ότι «η μιγάδα Μέγκαν Μαρκλ», που πρόκειται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου, «θα μαγαρίσει την βασιλική οικογένεια» της Βρετανίας με «τον σπόρο της».

«Θα υπάρξει στη συνέχεια ένα μουσουλμάνος πρωθυπουργός. Και ένας μαύρος βασιλιάς», προσθέτει. «Εδώ είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, όχι η Αφρική».

Σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Τζο Μάρνεϊ ζήτησε συγγνώμη για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε, τονίζοντας ωστόσο πως οι δηλώσεις της «υπερτονίσθηκαν εσκεμμένα» και προβλήθηκαν «εκτός πλαισίου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση του 54χρονου ηγέτη του Ukip με την Μάρνεϊ, πρώην στέλεχος του ίδιου κόμματος (διαγράφηκε επίσημα εχθές) είχε ήδη προκαλέσει σκάνδαλο στη Βρετανία, δεδομένου του προκλητικού προφίλ της νεαρής, των αμφιλεγόμενων δηλώσεών της αλλά και του γεγονότος ότι ο Μπόλτον εγκατέλειψε σύζυγο και παιδιά για να είναι μαζί με την νεαρή γυναίκα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και άρχισε χημειοθεραπεία

Η Κέιτ Μίντλεντον εμφανίστηκε – Βίντεο την δείχνει να ψωνίζει σε αγρόκτημα με τον Ουίλιαμ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr