ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα πολεμική δηλώσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν ξέσπασε καθώς το Πακιστάν απείλησε με πυρηνικό ολοκαύτωμα στην περιοχή εάν η Ινδία το θελήσει.
Την αρχή είχε κάνει ο Ινδός Αρχηγός του Στρατού Bipin Rawat ο οποίος είχε πει την Παρασκευή ότι το Πακιστάν απλά μπλοφάρει στο θέμα των πυρηνικών όπλων.
«Θεωρούμε ότι πρόκειται για μπλόφα. Εάν πραγματικά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους Πακιστανούς και αυτή η εντολή μας δοθεί, δε θα πούμε ότι δεν μπορούμε να μπούμε σε πακιστανικό έδαφος επειδή έχουν πυρηνικά. Θεωρούμε ότι η απειλή χρήση τους πρόκειται περί μπλόφας», είπε ο Ινδός αρχηγός του Στρατού απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.
Μια ήμερα μετά τις δηλώσεις του Ινδού στρατηγού ο Πακιστανός υπουργός Εξωτερικών Καγουάτζα Μουχάμαντ Ασίφ εξαπέλυσε επίθεση κατά των δηλώσεων αυτών λέγοντας:
«Θεωρώ τις δηλώσεις αυτές εντελώς ανεύθυνες. Σε ότι αφορά την πρόσκληση για χρήση πυρηνικών και εάν αυτό είναι που θέλουν τότε είναι καλοδεχούμενοι να δοκιμάσουν την αποφασιστικότητά μας. Η αμφιβολία του Ινδού στρατηγού ξαφνικά θα εξαφανιστεί».























































