ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άντρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο μετρό του Παρισιού, καθώς μάρτυρες τραβούσαν βίντεο και δημοσίευαν φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα αντί να βοηθήσουν.
Ο Andy Brigitte, από τη Μαρτινίκα, δέχτηκε επίθεση στο σταθμό Châtelet-Les Halles RER στο Παρίσι μετά από διαπληκτισμό με έναν άλλο επιβάτη.
Ο 22χρονος μηχανικός, που ζούσε στην περιοχή Essonne της Γαλλίας , ξεψυχούσε στο έδαφος, καθώς οι θεατές βιντεοσκοπούσαν και δημοσίευσαν εικόνες, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.
Η μητέρα του, Λίντα, είπε «κανείς δεν σήκωσε ούτε ένα δάκτυλο», καθώς ο γιος της πέθαινε.
Το γαλλικό ειδησεογραφικό περιοδικό L’Obs έγραψε ότι ο Brigitte «πάλευε να ζήσει, πεσμένος στο έδαφος… ενώ οι επιβάτες, αντί να τον βοηθήσουν, βιντεοσκοπούσαν το μαρτύριό του και δημοσίευαν εικόνες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης».
Τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν γύρω στις 6 το απόγευμα, αλλά ο Brigitte κηρύχθηκε νεκρός στις 7.30.
Ένας 33χρονος από το Melun, νότια του Παρισιού, συνελήφθη.






















































