Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες κυρώσεις στη Ρωσία προανήγγειλε ο Αμερικανός πρέσβης Τζον Χάντσμαν

Νέες κυρώσεις στη Ρωσία προανήγγειλε ο Αμερικανός πρέσβης Τζον Χάντσμαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η έκθεση της αμερικανικής κυβέρνησης για τις νέες κυρώσεις που θα επιβληθούν στη Ρωσία θα έχει ολοκληρωθεί στις 29 Ιανουαρίου, αλλά προς το παρόν είναι νωρίς να μιλήσει κανείς για τον αριθμό των Ρώσων τους οποίους θα θίξουν οι νέες κυρώσεις, δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο Αμερικανός πρέσβης στη Ρωσία Τζον Χάντσμαν.

Παράλληλα ο Χάνστμαν διευκρίνισε ότι οι συντάκτες της έκθεσης προσπαθούν να λάβουν υπ όψιν τους το «πώς οι νέες κυρώσεις θα επηρεάσουν τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά και μακροπρόθεσμα».

Με αφορμή τις επικείμενες νέες αμερικανικές κυρώσεις ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ είχε δηλώσει ότι έως τα τέλη Ιανουαρίου πρέπει να παρουσιασθούν στο Κογκρέσο δύο εκθέσεις του Αμερικανού προέδρου για την επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Κατά την άποψη του υψηλόβαθμου Ρώσου αξιωματούχου οι κυρώσεις αυτές «συνιστούν μια κατά σειρά απόπειρα (της Ουάσιγκτον) να επηρεάσει την εσωτερική κατάσταση στην Ρωσία, ιδιαίτερα παραμονές των προεδρικών εκλογών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Σομαλιλάνδη προσφέρει στις ΗΠΑ πρόσβαση σε ορυκτά και στρατιωτικές βάσεις

Σύσσωμος ο αραβικός και μουσουλμανικός κόσμος καταδικάζει τις δηλώσεις Χάκαμπι για την επέκταση του Ισραήλ

Η Συρία προσβλέπει στα υπεράκτια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου για την οικονομική της ανάκαμψη

Στενή και διαρκή επαφή με τον Τζέφρι Έπσταϊν διατηρούσε ο έμπιστος του Τραμπ, Τομ Μπάρακ

Μηνύματα του Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Τουρκία με τον Επστάιν στο φως της δημοσιότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr