ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ - Κοντά στην καρατόμηση;
Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
«Οι γενοκτόνοι θα χάσουν», είπε ο Ερντογάν στην πρώτη ομιλία μετά την επίθεση του Ισραήλ στην Ιντλίμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη ομαλοποίησης των σχέσεων των Σκοπίων με τα γείτονα κράτη -συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας- καθώς και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει σε σχέση με το Κράτος Δικαίου στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής προοπτικής της, επισήμαναν οι Βρυξέλλες στον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ που συναντήθηκε χθες με την εκπρόσωπο της ΕΕ για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής Φρεντερίκα Μογκερίνι καθώς και με παράγοντες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ιθύνοντες των Βρυξελλών ενημέρωσαν τον Ν. Ντιμιτρόφ για τα βήματα προσέγγισης των δυτικών Βαλκανίων που θα πραγματοποιήσει ως την άνοιξη η Ευρωπαϊκή Ένωση, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα τη σημασία που αποκτά η εναρμόνιση της ΠΓΔΜ προς τα ευρωπαϊκά δεδομένα, τόσο σε σχέση με τα ζητήματα της εξωτερικής όσο και με τα ζητήματα της εσωτερικής πολιτικής.
Αμέσως μετά την συνάντηση ο Νικόλα Ντιμιτρόφ έγραψε στο Twitter :
«Το μεγαλύτερο πατριωτικό καθήκον της γενιάς μας είναι να φροντίσουμε να πιάσουμε το τρένο της ΕΕ και να διασφαλίσουμε το ευρωπαϊκό μέλλον, τη σταθερότητα και την ευημερία των Μακεδόνων (sic) πολιτών».























































