ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έναν έξυπνο τρόπο για να βγάζει το χαρτζιλίκι του βρήκε ένας 14χρονος έφηβος στη Νότια Κορέα. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Γευματίζοντας μπροστά από τη camera!
Μεταδίδοντας ζωντανά τις γαστρονομικές του «κραιπάλες» μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας γνωστής ως Afreeca TV, αποσπά ψηφιακά «balloons», καθένα από τα οποία κοστίζει 10 cent.
Καταθέτες όσοι επιθυμούν να τον δουν ζωντανά να μασουλάει διόλου αμελητέες ποσότητες φαγητού, να κουβεντιάσουν μαζί του αλλά και να του προτείνουν το γεύμα που θα ήθελαν να ακολουθήσει.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γνωστή ως Mukbang, που από το 2011 έχει ταχύτατα εξελιχθεί σε τάση κάνοντας θραύση στη Νότια Κορέα με τον 14χρονο Bj Patoo να είναι ένας από τους πολλούς που την ακολουθούν.
Τα μέλη της κοινότητας των Βjs, όπως αποκαλούνται όσοι ανήκουν σε αυτή, ολοένα και αυξάνονται και δικαιολογημένα, αφού ήδη υπάρχουν κάποιοι που έχουν καταφέρει να μετατρέψουν αυτή τη δραστηριότητα ουσιαστικά σε δουλειά πλήρους απασχόλησης με κάποιους να φτάνουν ακόμα και στο ποσό των 9.000 δολαρίων μηνιαίως!























































