ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αζίζ Ντουέικ, Γκιλάντ Σααρ, Εϊάλ Γιφράχ, Ισραήλ, Ναφτάλι Φρένκελ, Παλαιστίνη, Χαμάς,


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ισραηλινός Στρατός συνέλαβε τον πρόεδρο του Παλαιστινιακού Κοινοβουλίου και μέλος της Χαμάς, Αζίζ Ντουέικ, το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο επιχείρησης εντοπισμού τριών Ισραηλινών νεαρών που αγνοούνται στη Δυτική Όχθη.
Το Ισραήλ και οι ΗΠΑ κατηγορούν τους Παλαιστίνιους για την εξαφάνιση των τριών νεαρών, τους οποίους πιστεύουν ότι έχει απαγάγει η Χαμας.
Ο εκπρόσωπος του στρατού, Πίτερ Λέρνερ, δήλωσε πως «ο στρατός επικεντρώνεται σε αυτούς που συμμετείχαν, ενεπλάκησαν ή έχουν πληροφορίες για τον τόπο όπου βρίσκονται ο Γκιλάντ Σααρ, ο Ναφτάλι Φρένκελ και ο Εϊάλ Γιφράχ».
Το βράδυ της Κυριακής, συνελήφθησαν ακόμα 40 Παλαιστίνιοι, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων σε 150 από την περασμένη Πέμπτη, οπότε και εξαφανίσθηκαν οι τρεις νεαροί Ισραηλινοί.























































