ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναβάλλεται η δίκη του Μπερλουσκόνι για τα «Μπούγκα-μπούγκα»

Αναβάλλεται η δίκη του Μπερλουσκόνι για τα «Μπούγκα-μπούγκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το δικαστήριο του Μιλάνο αποφάσισε σήμερα την αναβολή για τις 7 Μαΐου της έναρξης της νέας δίκης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τη συμμετοχή στα περιβόητα δείπνα που έμειναν γνωστά ως «μπούγκαμπούγκα».

Ο πρώην Καβαλιέρε κατηγορείται ότι χρημάτισε μερικές από τις νεαρές κοπέλες, που συμμετείχαν σε αυτά τα δείπνα, για να ψευδομαρτυρήσουν.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς ο Μπερλουσκόνι φέρεται να στήριξε οικονομικά τις νεαρές γυναίκες μέχρι το φθινόπωρο του 2016 και η εισαγγελία θεωρεί ότι στόχος της στήριξης ήταν να μην αποκαλύψουν τι ακριβώς συνέβαινε στην βίλα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού έξω από το Μιλάνο.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι όμως επιμένουν ότι ο πελάτης τους βοήθησε οικονομικά τις γυναίκες αυτές μόνον από γενναιοδωρία και επειδή, μετά την υπόθεση «μπούγκα-μπούγκα», δυσκολεύονταν να βρουν δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

ΕΛ.Α.Σ: «Θεσμικό φιάσκο» με ευθύνη Μητσοτάκη η «μαζική αποχή» ανώτατων δικαστών για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Μύκονος: Τραγωδία με 37χρονη Ιταλίδα – Σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγο πριν τον γάμο της

Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου

Άρειος Πάγος: Υπέρ των δανειοληπτών του νόμου Κατσέλη η απόφαση για τον υπολογισμό των τόκων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr