ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δικαστήριο του Μιλάνο αποφάσισε σήμερα την αναβολή για τις 7 Μαΐου της έναρξης της νέας δίκης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τη συμμετοχή στα περιβόητα δείπνα που έμειναν γνωστά ως «μπούγκα–μπούγκα».
Ο πρώην Καβαλιέρε κατηγορείται ότι χρημάτισε μερικές από τις νεαρές κοπέλες, που συμμετείχαν σε αυτά τα δείπνα, για να ψευδομαρτυρήσουν.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς ο Μπερλουσκόνι φέρεται να στήριξε οικονομικά τις νεαρές γυναίκες μέχρι το φθινόπωρο του 2016 και η εισαγγελία θεωρεί ότι στόχος της στήριξης ήταν να μην αποκαλύψουν τι ακριβώς συνέβαινε στην βίλα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού έξω από το Μιλάνο.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι όμως επιμένουν ότι ο πελάτης τους βοήθησε οικονομικά τις γυναίκες αυτές μόνον από γενναιοδωρία και επειδή, μετά την υπόθεση «μπούγκα-μπούγκα», δυσκολεύονταν να βρουν δουλειά.























































