ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Στην αντεπίθεση ο Καναδάς - Θα επιβάλει δασμούς έως 50% σε αμερικανικά προϊόντα από τις 8 Σεπτεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγριο θάνατο βρήκαν δύο άνδρες ύποπτοι για το βιασμό και τη δολοφονία ενός κοριτσιού μόλις 5 ετών στην Ινδία, όταν έπεσαν στα χέρια του άγριου πλήθους που είχε συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα στην πόλη Tazu.
Σχεδόν 1.000 άτομα λίντσαραν με άγριο τρόπο μέχρι θανάτου τους δύο φερόμενους ως δράστες, ενώ υπήρξαν και συμπλοκές με την αστυνομία, με συνέπεια τον τραυματισμό τουλάχιστον 15 αστυνομικών.
Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος είναι ασύλληπτες. Οι δύο άνδρες απήγαγαν το κοριτσάκι και αφού ασέλγησαν πάνω στο κορμάκι του, το σκότωσαν και το πέταξαν σε ένα χωράφι τσαγιού, όπου και εντοπίστηκε από τις αρχές κατά την αναζήτησή του, στις 12 Φεβρουαρίου.
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά, οι ύποπτοι βιαστές και δολοφόνοι οδηγήθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο. Η ισχυρή αστυνομική δύναμη, ωστόσο, δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει τον όχλο, ο οποίος λίντσαρε μέχρι θανάτου τους δύο φερόμενους ως δράστες.























































