ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ,


















































Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Δίκτυα που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα έχουν διεισδύσει σε καναδικούς θεσμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ εκτίμησε ότι η επικείμενη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.
«Μόλις σήμερα μάθαμε ότι συμφώνησαν γι’ αυτή την συνάντηση. Ελπίζω ότι θα πραγματοποιηθεί. Αναμφίβολα, είναι αναγκαία για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην Κορεατική Χερσόνησο», δήλωσε ο κ. Λαβρόφ, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας εκτιμά ότι η συνάντηση θα πρέπει να οδηγήσει στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για τη διευθέτηση της κατάστασης στην Κορεατική Χερσόνησο, θεωρώντας ότι είναι προτιμότερο «αυτήν τη στιγμή να μην ανατρέχει κανείς στους λόγους που οδήγησαν σ αυτήν τη συμφωνία».
Χαιρέτησε επίσης τη συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ Σεούλ και Πιονγιάνγκ για συνάντηση κορυφής μεταξύ των δύο χωρών, η οποία ενδέχεται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.























































