ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
ΔΠΔ: Νέες εντάλματα σύλληψης κατά πέντε Ισραηλινών αξιωματούχων
Η μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσία - Τουλάχιστον 4 νεκροί
Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο
Αλ. Τσίπρας: Οι αναρτήσεις που δείχνουν την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου κόμματος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αρκετά βήματα είναι απαραίτητα για να συμφωνηθεί η τοποθεσία και το πλαίσιο των συζητήσεων μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας, δήλωσε τη Δευτέρα ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Ρεξ Τίλερσον.
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ συμμετέχει στις συζητήσεις εντός της αμερικανικής κυβέρνησης για μια πιθανή συνάντηση μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονκ Ουν.
«Θα υπάρξουν αρκετά αναγκαία βήματα για να συμφωνηθεί η τοποθεσία, το πλαίσιο αυτών των συζητήσεων. Βρίσκονται σε πολύ πρόωρο στάδιο. Δεν έχουμε ακόμη καμία απευθείας απάντηση από τη Βόρεια Κορέα, αλλά αναμένουμε να ακούσουμε κάτι άμεσα από αυτούς», δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας, Αμπούτζα, στο τέλος της εβδομαδιαίας του περιοδείας σε πέντε αφρικανικές χώρες.
Ο Τίλερσον δεν αποσαφήνισε ποια βήματα χρειάζονται για τις συνομιλίες και αρνήθηκε να σχολιάσει για πιθανές τοποθεσίες που θα διεξαχθούν αυτές.
«Ο κόσμος ανυπομονεί για απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα», τόνισε, καταλήγοντας: «Θα έλεγα να κάνετε υπομονή».
Αν τελικά διεξαχθεί αυτή η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν θα είναι η πρώτη κατ ιδίαν συνάντηση ηγετών των δύο χωρών, με πιθανές ενδείξεις για μια θεαματική εξέλιξη στην αποκλιμάκωση των εντάσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγκιάνγκ.
Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ συντόμευσε το πρώτο ταξίδι του στην αφρικανική ήπειρο προκειμένου να επιστρέψει στην Ουάσινγκτον μία ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ώστε να ασχοληθεί με επείγουσα εργασία εκεί.























































