ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ, Τερέζα Μέι,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Λονδίνο θα εξετάσει τα επόμενα βήματά του παράλληλα με τους συμμάχους του μέσα στις επόμενες μέρες, δήλωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, μετά την απόφαση της Ρωσίας να απελάσει 23 Βρετανούς διπλωμάτες.
«Δεν θα ανεχτούμε ποτέ απειλή προς τη ζωή Βρετανών πολιτών και άλλων ανθρώπων σε βρετανικό έδαφος από τη ρωσική κυβέρνηση.
»Μας το διαβεβαιώνει η μεγάλη υποστήριξη που έχουμε λάβει από τους φίλους και τους συμμάχους μας σε όλο τον κόσμο», υπογράμμισε η Μέι μιλώντας στο εαρινό φόρουμ των Τόρις στο Λονδίνο.
Η Ρωσία ανακοίνωσε νωρίτερα το Σάββατο ότι θα απελάσει 23 Βρετανούς διπλωμάτες ως απάντηση στα «προκλητικά» μέτρα που έλαβε το Λονδίνο για την επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα εναντίον του Ρώσου πρώην διπλού κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια
Ο Σκριπάλ και η κόρη του Γιούλια βρέθηκαν στις 4 Μαρτίου αναίσθητοι σε ένα παγκάκι έξω από εμπορικό κέντρο της πόλης Σάλσμπερι της Βρετανίας.
Είχαν δεχτεί επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα και έκτοτε νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η Βρετανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση, αλλά η Μόσχα αρνείται κάθε ανάμειξη.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει ένταση στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και οι δύο πλευρές έχουν λάβει μια σειρά αντιποίνων η μια εις βάρος της άλλης.























































