ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα επίθεση Μέι κατά Μόσχας για τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην πράκτορα

Νέα επίθεση Μέι κατά Μόσχας για τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην πράκτορα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Τερέζα Μέι, επέρριψε για μία ακόμη φορά την ευθύνη στην Ρωσία για την δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του, Γιούλια.

«Είμαι σαφής, με βάση τα στοιχεία που έχουμε, δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε άλλο συμπέρασμα απ’ αυτό που λέει ότι το ρωσικό κράτος ευθύνεται για ό,τι συνέβη στους δρόμους του Σόλσμπερι», δήλωσε η κ. Μέι στο SkyNews, όταν ρωτήθηκε εάν θεωρεί ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν ψεύδεται όταν ισχυρίζεται ότι η Ρωσία δεν έχει σχέση με το περιστατικό.

Την Κυριακή ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε χαρακτηρίσει «ανοησίες» τους ισχυρισμούς ότι πίσω από το περιστατικό με τον Σεργκέι Σκριπάλ και την κόρη του βρίσκεται η Μόσχα.

«Πρόκειται για μια νευροπαραλυτική ουσία της ομάδας Nοvichok (Νοβιτσόκ), το οποίο παρασκευάστηκε από Σοβιετικούς και νομίζω ότι η Ρωσία έχει τα κίνητρα και την πρόθεση (να κάνει κατι τέτοιο – σ.σ.) , τα οποία αποτελούν μέρος του μοντέλου συμπεριφοράς της Ρωσίας στην Ευρώπη, το οποίο παρατηρούμε», είπε η Τερέζα Μέι, αναφερόμενη στην δηλητηριώδη ουσία, προσθέτοντας ότι «αυτό συνέβη στην Μεγάλη Βρετανία και θα μπορούσε να συμβεί και σε άλλη χώρα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Πόρτα» Πούτιν σε Ζελένσκι: «Όχι» σε συνάντηση – Πρώτα να καταλήξουμε σε μια λύση

Το μυστικό δίκτυο του Ισραήλ: Οι κρυφές βάσεις σε άλλες χώρες που μετέφεραν τον πόλεμο στο κατώφλι του Ιράν

Ο Ζελένσκι απάντησε στον Πούτιν και του προτείνει συνάντηση για το τέλος του πολέμου

Πούτιν: Η Ρωσία έτοιμη για συμφωνία με την Ουκρανία με αμοιβαίες υποχωρήσεις

Πώς η Τουρκία εμπόδισε ένα μυστικό αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο για την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr