ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ, Τερέζα Μέι,

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Τερέζα Μέι, επέρριψε για μία ακόμη φορά την ευθύνη στην Ρωσία για την δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του, Γιούλια.
«Είμαι σαφής, με βάση τα στοιχεία που έχουμε, δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε άλλο συμπέρασμα απ’ αυτό που λέει ότι το ρωσικό κράτος ευθύνεται για ό,τι συνέβη στους δρόμους του Σόλσμπερι», δήλωσε η κ. Μέι στο SkyNews, όταν ρωτήθηκε εάν θεωρεί ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν ψεύδεται όταν ισχυρίζεται ότι η Ρωσία δεν έχει σχέση με το περιστατικό.
Την Κυριακή ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε χαρακτηρίσει «ανοησίες» τους ισχυρισμούς ότι πίσω από το περιστατικό με τον Σεργκέι Σκριπάλ και την κόρη του βρίσκεται η Μόσχα.
«Πρόκειται για μια νευροπαραλυτική ουσία της ομάδας Nοvichok (Νοβιτσόκ), το οποίο παρασκευάστηκε από Σοβιετικούς και νομίζω ότι η Ρωσία έχει τα κίνητρα και την πρόθεση (να κάνει κατι τέτοιο – σ.σ.) , τα οποία αποτελούν μέρος του μοντέλου συμπεριφοράς της Ρωσίας στην Ευρώπη, το οποίο παρατηρούμε», είπε η Τερέζα Μέι, αναφερόμενη στην δηλητηριώδη ουσία, προσθέτοντας ότι «αυτό συνέβη στην Μεγάλη Βρετανία και θα μπορούσε να συμβεί και σε άλλη χώρα».






















































