ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Ανθρωποκτονίας, Βρετανία, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένο Βασίλειο, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ, Τερέζα Μέι,

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι 23 διπλωμάτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας οι οποίοι υπηρετούσαν στην πρεσβεία της χώρας στο Ηνωμένο Βασίλειο εξήλθαν το μεσημέρι Τρίτης από το κτήριό της, στο Λονδίνο, ενώ αναμένεται να εγκαταλείψουν το βρετανικό έδαφος εντός της ημέρας.
Η Τρίτη ήταν η τελευταία ημέρα της διορίας που είχε δώσει η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι στους 23 Ρώσους διπλωμάτες, τους οποίους οι Βρετανοί θεωρούν πράκτορες των ρωσικών υπηρεσιών Πληροφοριών, για να εγκαταλείψουν τη Μ. Βρετανία, σε αντίποινα για την δολοφονική ενέργεια με νευροτοξική ουσία ενάντια στον Ρώσο πρώην διπλό πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και την κόρη του, Γιούλια.
Το Λονδίνο κατηγορεί ανοικτά το καθεστώς του προέδρου της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν για την απόπειρα δολοφονίας.
Η Ρωσία έχει απαντήσει με διαταγή για απέλαση 23 Βρετανών διπλωματών από το ρωσικό έδαφος, στη βάση της αρχής της αναλογικότητας των μέτρων.






















































