Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Τραμπ απειλεί με… γροθιές τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν

Γιατί ο Τραμπ απειλεί με… γροθιές τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε δήλωση μέσω Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλεί «τρελό» τον τέως αντιπρόεδρο της χώρας Τζο Μπάιντεν, ενώ αναφέρεται και σε πιθανή… σωματική μονομαχία των δύο.

«Ο τρελός Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να περάσει για σκληρός τύπος. Στην πραγματικότητα είναι αδύναμος, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, παρ’ όλα αυτά με απειλεί, για δεύτερη φορά, με σωματική επίθεση. Δεν με γνωρίζει, αλλά θα βρισκόταν κάτω γρήγορα και επώδυνα, κλαίγοντας καθ’ όλη τη διάρκεια. Μην απειλείς τον κόσμο Τζο!», έγραψε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η δήλωση Τραμπ ήταν απάντηση σε σχόλιο του Τζο Μπάιντεν την Τρίτη ότι επιμένει στη δήλωση του, το 2016, πως «θα τσάκιζε στο ξύλο» τον Ρεπουμπλικανό πολιτικό εάν ήταν μαθητές λυκείου, για τον τρόπο που μιλούσε ο Ντ. Τραμπ για τις γυναίκες σε βίντεο που είχε δει το φως της δημοσιότητας εκείνη τη χρονιά.

«Με είχαν ρωτήσει εάν θα ήθελα να εμπλακώ σε διάλογο με αυτόν τον κύριο και απάντησα όχι. Είχα πει ότι εάν ήμαστε στο Λύκειο, θα τον πήγαινα πίσω από το γυμναστήριο και θα τον έσπαγα στο ξύλο», δήλωσε ο τέως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Στο βίντεο εκείνο, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται, στα μέσα της δεκαετίας του 2000, να μιλά ιδιωτικά σε γνωστό παρουσιαστή τηλεοπτικού σόου και να υποστηρίζει ότι, όταν είναι κανείς πλούσιος και γνωστός, μπορεί να προχωρά σε σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών, με εκείνες να μην αντιδρούν ή και να τις δέχονται, υπονοώντας ανοικτά ότι ο ίδιος το είχε πράξει.

Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ είχε απαντήσει ότι επρόκειτο για «κουβέντα αποδυτηρίων, από αυτές που οι άνδρες συνηθίζουν μεταξύ τους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

DW: Ιράν εναντίον Ισραήλ – Οι επιπτώσεις στην οικονομία

H 45χρονη καθηγήτρια που πιάστηκε γυμνή με μαθητή, είναι παντρεμένη με κυβερνητικό αξιωματούχο

Ισραήλ-Πολεμικό Συμβούλιο: Απόφαση για «χτύπημα» κατά του Ιράν – Ίσως και τη Δευτέρα τα αντίποινα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr