ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας διέταξε την προφυλάκιση άλλων πέντε Καταλανών αυτονομιστών πολιτικών, μεταξύ των οποίων είναι και ο υποψήφιος για την προεδρία της Καταλονίας Ζόρντι Τουρούλ, εν αναμονή της δίκης τους με την κατηγορία της στάσης.
Μετά την απόφαση αυτή, ο Τουρούλ δεν θα μπορέσει να παραστεί στη συζήτηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο τοπικό κοινοβούλιο για την εκλογή του στην προεδρία. Στη φυλακή θα οδηγηθούν επίσης η πρώην πρόεδρος του καταλανικού κοινοβουλίου Κάρμε Φορκαντέλ και τρεις πρώην υπουργοί.
Με την ίδια κατηγορία, της απόπειρας απόσχισης, έχουν προφυλακιστεί άλλοι τέσσερις Καταλανοί πολιτικοί.
Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Ανωτάτου Δικαστηρίου, η απόφαση προφυλάκισης ελήφθη επειδή ο δικαστής έκρινε ότι υπήρχε υψηλός κίνδυνος διαφυγής των κατηγορουμένων.






















































