ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλεντίνα Ματβιένκο, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA η πρόεδρος του συμβουλίου της άνω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, Βαλεντίνα Ματβιένκο, δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαντήσει με το ίδιο νόμισμα στις μαζικές απελάσεις Ρώσων διπλωματών από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη με αφορμή την υπόθεση Σκριπάλ.
«Αναμφισβήτητα η Ρωσία, όπως αυτό συνηθίζεται στην πρακτική της διπλωματίας, θα απαντήσει συμμετρικά και θα τηρήσει την ισορροπία ως προς τον αριθμό των διπλωματών», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ματβιένκο, υπογραμμίζοντας ότι «η Ρωσία είναι αναγκασμένη να απαντήσει με τα ίδια μέτρα».
«Δεν είμαστε εμείς που το ξεκινήσαμε αυτό και δεν φέρουμε ευθύνη για αυτό», προσέθεσε.
Η δηλητηρίαση του πρώην Ρώσου διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του στο Σάλσμπερι, στη νοτιοδυτική Αγγλία, έχει αναθερμάνει το ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις Ρωσίας-Δύσης, με την Βρετανία να κατηγορεί το Κρεμλίνο για τη χημική επίθεση και τη Μόσχα να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.






















































