ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να συναντηθούν στην Ουάσιγκτον, στην τηλεφωνική συνδιάλεξη που είχαν τον περασμένο μήνα, δήλωσε τη Δευτέρα ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσακόφ.
«Αν όλα πάνε καλά, ελπίζω πως οι Αμερικανοί δεν θα αλλάξουν γνώμη για την πρότασή τους να συζητηθεί το ενδεχόμενο μιας συνάντησης.
»Ο Τραμπ πρότεινε να διεξαχθεί η πρώτη συνάντηση στην Ουάσιγκτον, στον Λευκό Οίκο, όταν οι πρόεδροί μας συνομίλησαν τηλεφωνικώς», δήλωσε ο Ουσακόφ στους δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, η απέλαση 60 Ρώσων διπλωματών από τις Ηνωμένες Πολιτείες είχε ως αποτέλεσμα μια υποχώρηση των διμερών σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ.
«Ελπίζω πως οι περιστάσεις θα μας επιτρέψουν να συζητήσουμε αυτό το θέμα [τη συνάντηση].
»Πιστεύουμε πως είναι σημαντικό, είναι απαραίτητο όχι μόνο για τις χώρες μας αλλά για ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα», πρόσθεσε ο Ουσακόφ.






















































