ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο, Ευρώπη,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει στα αεροδρόμια αφού μια τεχνική βλάβη ενδέχεται να προκαλέσει καθυστερήσεις περίπου στο 50% των σχεδόν 30.000 πτήσεων που είχαν προγραμματιστεί για την Μεγάλη Τρίτη στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, γνωστοποίησε η Eurocontrol, ο ευρωπαϊκός οργανισμός για την ασφάλεια της αεροναυτιλίας.
«Σήμερα, 29.500 πτήσεις αναμένονταν στο ευρωπαϊκό δίκτυο. Περίπου στις μισές εξ αυτών ενδέχεται να καταγραφούν καθυστερήσεις εξαιτίας μιας βλάβης στο σύστημα» τονίζεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε η Eurocontrol, η οποία νωρίτερα έκανε λόγο για μια «βλάβη στο Σύστημα Διαχείρισης Ενισχυμένης Τακτικής Ροής (ETFMS)».























































