ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρά Τραμπ κατά Amazon και Washington Post των “ψευδών ειδήσεων”

Πυρά Τραμπ κατά Amazon και Washington Post των “ψευδών ειδήσεων”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε τις επιθέσεις τους εναντίον της Amazon.com, βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο την εφημερίδα Washington Post –που ανήκει και αυτή στον Τζεφ Μπέζος– χαρακτηρίζοντάς την “βασικό λομπίστα” της μεγαλύτερης διαδικτυακής εταιρείας λιανικών πωλήσεων.

Ο Τραμπ, που συχνά καταγγέλλει αυτά που θεωρεί επικριτικά άρθρα, τόσο στην Post όσο και σε άλλα μεγάλα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, βρήκε την αφορμή στον τίτλο ενός ρεπορτάζ που αναφερόταν στα αντίποινα της Κίνας που επέβαλε εμπορικές κυρώσεις σε αμερικανικά προϊόντα.

“Η Washington Post των ψευδών ειδήσεων, ο επικεφαλής λομπίστας της Amazon, έχει άλλον ένα (από τους πολλούς) ψευδείς τίτλους” έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ούτε η εφημερίδα, ούτε η εταιρεία ανταποκρίθηκαν στο αίτημα να σχολιάσουν την ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου.

Η μετοχή της Amazon παρουσίαζε άνοδο +1,6% κατά την έναρξη της διαπραγμάτευσης στη Γουόλ Στριτ.

Ο Τραμπ διαμαρτύρεται υποστηρίζοντας ότι η Υπηρεσία Ταχυδρομείων χάνει χρήματα με τις παραδόσεις που κάνει για λογαριασμό της Amazon ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί την εταιρεία ότι δεν καταβάλει αρκετούς φόρους και οδηγεί στο κλείσιμο τους μικρότερους ανταγωνιστές της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ποιος είσαι εσύ που θα στερήσεις τα δικαιώματα ενός έθνους;»: Η απάντηση του Ιρανού προέδρου στον Τραμπ

Ο Τραμπ ίσως συνομιλεί με τα λάθος πρόσωπα στο Ιράν

Η Κάμαλα Χάρις κατηγορεί τον Νετανιάχου ότι παρασύρει τις ΗΠΑ σε πόλεμο

Ιράν: Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ, αλλά μακριά από την τελική συμφωνία

Συνωμοσία ή Κατασκοπεία; Μυστήριο στις ΗΠΑ με την εξαφάνιση κορυφαίων επιστημόνων – Απαντήσεις υπόσχεται ο Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr