ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κίνα κατέθεσε προσφυγή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου κατά των δασμών που σχεδιάζουν να επιβάλουν οι ΗΠΑ στα κινεζικά προϊόντα, όπως έγινε γνωστό από τον Οργανισμό.
Το Πεκίνο σκοπεύει με αυτόν τον τρόπο να αμφισβητήσει τη νομιμότητα “των δασμολογικών μέτρων που προτείνουν οι ΗΠΑ για ορισμένα προϊόντα που προέρχονται από την Κίνα σε διάφορους τομείς, όπως μηχανές, ηλεκτρονικά είδη και άλλα” ανέφερε η κινεζική αντιπροσωπεία στην ανακοίνωσή της προς το όργανο επίλυσης διαφορών του ΠΟΕ.
Αναφέρεται επίσης στον προσωρινό κατάλογο των κινεζικών εισαγόμενων προϊόντων στα οποία μπορεί να επιβληθούν νέοι δασμοί και ο οποίος δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη από την Ουάσινγκτον.
Η προσωρινή λίστα περιλαμβάνει περίπου 1.300 είδη αλλά θα επανεξεταστεί, για διάστημα τουλάχιστον 30 ημερών, πριν ανακοινωθεί ο οριστικός κατάλογος.























































