ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Ποιες ουσίες εντοπίστηκαν
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Αλέξης Τσίπρας: Η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος μας - Η Ελλάδα δεν είναι «ούτε αποικία ούτε προτεκτοράτο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τζουζέπε Πέλε, αρχινονός της μαφίας της Καλαβρίας, της Ντράγκετα, συνελήφθη την περασμένη νύχτα στο χωριό Κοντοφούρι της Κάτω Ιταλίας. Πενήντα οκτώ ετών, ο Πέλε ήταν φυγόδικος από το 2016.
Στην επιχείρηση πήραν μέρος περίπου πενήντα αστυνομικοί.
Ο συλληφθείς- από τους μεγαλονονούς που χάρασσαν την στρατηγική της Ντράγκετα- κρυβόταν σε ένα απομονωμένο σπίτι, κοντά σε χείμαρρο, στο οποίο ήταν αδύνατον να φτάσει κανείς, ακολουθώντας ασφαλτοστρωμένο δρόμο.
Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και άλλα άτομα, ο ρόλος των οποίων εξακριβώνεται, τις ώρες αυτές, από τους δικαστικούς του Ρέτζιο Καλάμπρια.























































