ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράκ, Ισλαμιστές, Ντόναλντ Τραμπ, Τζιχαντιστές, Χάιντερ αλ Αμπάντι,


















































Στο Τέξας είδαν μέγα-UFO: «Μοιάζει με μητρικό σκάφος - Είναι τεράστιο»
Μάρκο Ρούμπιο: «Εμείς στην Αμερική δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να είμαστε οι ευγενικοί και εύτακτοι τοποτηρητές της ελεγχόμενης παρακμής της
Τι νομίζει ο Ντόναλντ Τραμπ για τα UFO και τους εξωγήινους
Έψαχνε τον γιο του αλλά η σορός του ήταν στα αζήτητα σε ψυγείο νοσοκομείου για σχεδόν δυο μήνες
Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνομίλησε την Κυριακή στο τηλέφωνο με τον πρωθυπουργό του Ιράκ Χάιντερ Αλ Αμπάντι σχετικά με την επίθεση με χημικά στη Συρία στον ισλαμιστικό θύλακα της Ντούμα, στα ανατολικά προάστια της Δαμασκού, και την ανάγκη να συνεργαστούν προκειμένου να νικήσουν τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
«Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης την επιτάχυνση της εκστρατείας με στόχο να ηττηθούν τα απομεινάρια (της οργάνωσης) Ισλαμικό Κράτος και την ανάγκη να συνεργαστούν ώστε να αντιμετωπίσουν και άλλες απειλές στην περιοχή» σύμφωνα με την αμερικανική προεδρία.
Επιπλέον, όπως σημειώνεται, στην τηλεφωνική αυτή συνδιάλεξη, Τραμπ και Αμπάντι συζήτησαν για τις «ανησυχητικές πληροφορίες σχετικά με πιθανές επιθέσεις με χημικά κοντά στη Δαμασκό».























































