ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρωσία, Σεργκέι Σκριπάλ,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρεσβεία της Ρωσίας στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι θα θεωρήσει απαγωγή πολιτών της οποιαδήποτε μυστική επανεγκατάσταση του Σεργκέι και της Γιούλια Σκριπάλ, του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα και της κόρης του οι οποίοι δηλητηριάσθηκαν τον περασμένο μήνα.
Αν πατέρας και κόρη επανεγκατασταθούν μυστικά, τότε θα χαθεί η ευκαιρία να ακούσουμε τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα, υπογράμμισε η ρωσική πρεσβεία.
«Ο κόσμος, καθώς δεν θα έχει καμιά ευκαιρία αλληλεπίδρασης μαζί τους, θα έχει κάθε λόγο να θεωρήσει ότι πρόκειται για απαγωγή των δύο Ρώσων υπηκόων ή τουλάχιστον για απομόνωσή τους», αναφέρεται στον ιστότοπο της πρεσβείας.
Η Γιούλια Σκριπάλ πήρε νωρίτερα την Τρίτη εξιτήριο από το νοσοκομείο, πάνω από έναν μήνα αφότου δηλητηριάσθηκε με νευροπαραλυτικό παράγοντα στρατιωτικού επιπέδου μαζί με τον πατέρα της.























































