ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
Εταιρεία των Εμιράτων (ΗΑΕ) σχεδιάζει νέους σταθμούς ηλιακής ενέργειας 50 MW στο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μάικλ Κόεν, ένας εκ των δικηγόρων του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, βρίσκεται στο επίκεντρο ποινικής έρευνας εδώ και μήνες, αποκάλυψαν ομοσπονδιακοί εισαγγελείς σε ένα έγγραφο που κατέθεσαν την Παρασκευή ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου του Μανχάταν.
Οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι η έρευνα επικεντρώνεται στις «επιχειρηματικές συμφωνίες του ίδιου» παρά στην εργασία του ως δικηγόρος.
Το έγγραφο κατατέθηκε ως απάντηση στις προσπάθειες του Κόεν να εμποδίσει τις εισαγγελικές αρχές από το να εξετάσουν έγγραφα που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια ερευνών στην οικία του και το γραφείο του τη Δευτέρα.























































