Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς ψάχνουν στοιχεία για το άγριο φονικό στην Κύπρο

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς ψάχνουν στοιχεία για το άγριο φονικό στην Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Κύπρος,

Σε κομβικό σημείο βρίσκονται οι εντατικές έρευνες της Αστυνομίας προκειμένου να ρίξουν φως στο άγριο φονικό ξημερώματα περασμένης Πέμπτης και τον δράστη του.

Από τις διήμερες έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί στην οικία του ζεύγους αλλά και τις γύρω περιοχές έχουν εντοπιστεί στοιχεία η αξία των οποίων θα διαφανεί, όπως λένε έγκυρες πηγές στην Καθημερινή Κύπρου, μετά τον ενδελεχή τους έλεγχο.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία έχει να διαχειριστεί και το ανήλικο τέκνο του ζευγαριού σχηματίζοντας πέριξ αυτού μια ασπίδα προστασίας από τη δημοσιότητα που έχει προσλάβει το όλο συμβάν.

Η Αστυνομία εμφανίζεται φειδωλή ως προς τις πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω λόγω της ιδιάζουσας μορφής του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που υπάρχουν για την ώρα δεν υπάρχουν εκείνα τα στοιχεία που να δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα και να δικαιολογούν εκ μέρους των ανακριτών την εκδήλωση του επόμενου βήματος που είναι η έκδοση ενταλμάτων.

Σε εκκρεμότητα συνεχίζει να παραμένει η λήψη κατάθεσης από τον ανήλικο γιο του ζεύγους κατάθεση η οποία κρίνεται σημαντική.

Ο χρόνος λήψης της κατάθεσης όπως μας ειπώθηκε δεν μπορεί να προσδιορισθεί επακριβώς.

Βασικό στοιχείο για την αστυνομία προκειμένου να καταθέσει ο ανήλικος είναι να βρίσκεται σε ψυχική ηρεμία και χωρίς έξωθεν πίεση.

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται η κατάθεση να ληφθεί ακόμα και το Σάββατο.

Πέρα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα από τις επιστημονικές έρευνες η αστυνομία πραγματοποίησε την Παρασκευή εκτεταμένες έρευνες πέριξ της οικίας του ζεύγους.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη «έγιναν εξετάσεις στην ευρύτερη περιοχή από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και άλλων τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, με τη συμμετοχή και ανιχνευτικών σκύλων της αστυνομικής δύναμης, για να εντοπιστούν τυχόν τεκμήρια που πιθανόν να σχετίζονται με την υπόθεση, χωρίς, ωστόσο, να εντοπιστεί οτιδήποτε».

Παράλληλα στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και το υλικό από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης οικιών και καταστημάτων της περιοχής.

Η επιστημονική διαπίστωση από την ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι για τη στυγερή δολοφονία του ζεύγους, χρησιμοποιήθηκε ένα και μόνο μαχαίρι. Αυτό δείχνει ότι αν υπήρχε και δεύτερο πρόσωπο, ο ρόλος του θα ήταν υποστηριχτικός.

Ένα στοιχείο που εξετάζουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας είναι πως ο 15χρονος γιος των θυμάτων ζήτησε βοήθεια από γειτονικό σπίτι, ενώ φορούσε μόνο το εσώρουχό του, δίνοντας την εξήγηση ότι το πάνω μέρος της πιτζάμας αφαιρέθηκε όταν ένας εκ των δραστών τον τράβηξε από το κρεβάτι όπου κοιμόταν, ενώ το παντελόνι το αφαίρεσε λόγω ζέστης ενόσω τον κρατούσαν κλεισμένο.

Τα ρούχα του όπως και άλλα αντικείμενα από το σπίτι τέθηκαν κάτω από το μικροσκόπιο για εξετάσεις.

Οι ανακριτές σε μια προσπάθεια να δώσουν λύση απέστειλαν χθες επιστολές στις εμπορικές τράπεζες για την αποκάλυψη των τραπεζικών δεδομένων του ζεύγους, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον έγιναν κινήσεις χρημάτων το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα πρόκληση από Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»

Στο λιμάνι της Γάζας το πλοίο «Open Arms» με 200 τόνους τροφίμων

Το Ισραήλ θέλει να αγοράσει λιμάνι στην ελεύθερη Κύπρο

Αναχώρησε από τη Λάρνακα πλοίο με 200 τόνους τρόφιμα για τη Γάζα

Ερσίν Τατάρ: Καμία διαπραγμάτευση με την Κύπρο χωρίς ισότιμο καθεστώς κυριαρχίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr