ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επικράτηση της Λέγκα στις τοπικές εκλογές στη βορειοανατολική περιφέρεια Φριούλι Βενέτσια Τζούλια δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των ψήφων.
Η υπερίσχυση της Λέγκα και της κεντροδεξιάς συμμαχίας στην περιοχή του Φριούλι ήταν αναμενόμενη, αλλά είναι πιθανό ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι να «κεφαλαιοποιήσει» το τοπικό αυτό αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις που στοχεύουν στον σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης στη χώρα.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Λέγκα Μασιμιλιάνο Φεντρίγκα συγκεντρώνει το 55% των ψήφων, ενώ ο κεντροαριστερός Σέρτζιο Μπολτζονέλο λαμβάνει το 28% και ο Αλεσάντρο Μορτζέρα, των Πέντε Αστέρων, το 14%.























































