ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι κατηγορίες που διατύπωσε χθες Δευτέρα βράδυ ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπεντζαμίν Νετανιάχου σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν είναι έργο «ενός αμετανόητου ψεύτη, που έχει στερέψει από ιδέες», ανέφερε σήμερα Τρίτη το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.
Οι «κοινότοποι, αδιάφοροι και ντροπιαστικοί» ισχυρισμοί είναι «σιωνιστών ηγετών που δεν βλέπουν άλλα μέσα για να διασφαλίσουν την επιβίωση του παράνομου καθεστώτος τους παρά να απειλούν άλλους χρησιμοποιώντας ένα ανακυκλωμένο κόλπο», τόνιζε το υπουργείο στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπό του.
«Ο Νετανιάχου και το διαβόητο σιωνιστικό καθεστώς που σκοτώνει παιδιά πρέπει όμως να κατανοήσουν ότι η διεθνής κοινή γνώμη είναι επαρκώς ενημερωμένη και συνετή» για να πιστέψει αυτούς τους ισχυρισμούς, καταλήγει η ανακοίνωση.






















































